Menu
EUR

Daglichtbuizen in je leefruimte

Daglichtbuizen in je leefruimte

Wist u dat we tegenwoordig bijna 90% van de tijd binnen verblijven, natuurlijk daglicht is dan een must. Kunstlicht kan het effect van natuurlijk daglicht niet vervangen. Ons lichaam heeft daglicht nodig voor de aanmaak van endorfine. Werk of ben je een langere tijd in een donkere ruimte, dan merk je dat je sneller moe wordt, een donker ruimte maakt je duf en slaperig. Hoe meer daglicht hoe beter dit is voor je gemoedtoestand.

Daglicht in ruimtes zonder ramen

Bij het ontwerp van huizen werd in het verleden niet altijd goed nagedacht over natuurlijk daglicht inval. De ruimtes hebben kleine ramen of helemaal geen ramen. Onze daklichtbuizen zorgen ervoor dat je in iedere ruimte voldoende daglicht binnen kan krijgen. De daglichtbuizen hebben een perfecte lichtopbrengst door de unieke koepels en buizen.

Efficiënt omgaan met de beschikbare ruimte

De daglicht systemen van natuurlijklicht brengen natuurlijkdaglicht op elke denkbare plaats in uw huis. Door de relatief kleine diameter nemen de koepels maar weinig ruimte in beslag. Heeft u bijvoorbeeld al zonnepanelen op uw dak en geen plaats voor een dakraam dan is het plaatsen van een daglichtbuis geen enkel probleem. Een andere groot voordeel is dat onze daglichtbuizen onderhoudsarm zijn. Dit is super handig als uw koepel op moeilijk te bereiken plekken geplaatst worden.

Neem contact op met onze verkoopafdeling om de juiste koepel voor uw ruimte te bepalen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!