Menu
EUR

Renovatiekader

 

Renovatiekaders voor het behouden van de bestaande dakopstand

 

Met de toenemende behoefte aan efficiënte en flexibele renovatieoplossingen, zijn we enthousiast om ons nieuw product aan te kondigen: het renovatiekader.

In renovatieprojecten is het vaak een uitdaging om de bestaande houten of betonnen opstand te behouden terwijl men toch een nieuw platdakraam wil installeren. Daarom hebben we het renovatiekader ontwikkeld dat naadloos tussen de bestaande opstand en de nieuwe koepel past. 

De voordelen van een renovatiekader

Hier zijn enkele van de unieke voordelen die het renovatiekader onderscheiden:

Compatibiliteit met diverse opstandmaterialen

Of het nu gaat om hout, pvc, metaal, polyester of beton, het renovatiekader is ontworpen om op verschillende opstandmaterialen te passen.

Tot 5 cm afwijking van de daglichtmaat

Het renovatiekader is ontworpen om veel variaties in dagmaat van de vreemde opstand op te vangen, wanneer de koepels een afwijking van 5 cm hebben (zie technische mogelijkheden en vereisten in het technische dossier).

Eenvoudige installatie

Je kunt het renovatiekader moeiteloos aan de bovenkant van de opstand bevestigen door middel van schroeven. Bovendien is het niet nodig om nieuwe dakbedekking toe te voegen, wat resulteert in aanzienlijke tijdsbesparing.

Weer- en luchtdichte constructie

Het renovatiekader is voorzien van een perfecte afdichting, waardoor zowel weerbestendigheid als luchtdichtheid worden gegarandeerd.

Thermische efficiëntie

Het renovatiekader is uitgerust met isolatiemateriaal dat resulteert in indrukwekkende U-waarden van slechts 0,78 W/m²K.

Mooie afwerking aan de interieurzijde

Mogelijkheid tot inwerken van elektrische kabels in een kabelgoot of esthetische afwerking met gipskartonplaten in de aftimmergroef.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!