Menu
EUR

Voordelen van een lichtkoepel

 

Wat zijn de voordelen van een lichtkoepel?

Na de Corona crisis zijn veel mensen vaker thuis blijven werken, hierdoor zijn we op zoek gegaan naar meer conform in huis. Hier zorg je onder andere voor door meer daglicht in je woonruimte te creëren. Hoe kan je dat beter doen door het plaatsen van een lichtkoepel of daglichtbuis.

Meer daglicht in huis door een lichtkoepel

Het grootste voordeel is dat een koepel of daglichtbuis veel natuurlijk daglicht binnen laat. Zoals we allemaal weten heeft daglicht en positief effect op onze gemoedtoestand. Wij functioneren beter als we worden blootgesteld aan natuurlijk daglicht. Wat hierbij een voorkomend voordeel is dat je inrichting van je woonruimte in natuurlijk daklicht veel mooier uitkomt. Kies voor een optimale lichtinval en ga voor een heldere lichtkoepel in kunststof met een lichtopbrengst van 90% of een glazen lichtkoepel met een lichtopbrengst van 75%

Besparen op je energiekosten

Wat ook een groot voordeel is, is dat je energierekening lager zal uit vallen. Hoe kan dat? Heel simpel: met een lichtkoepel profiteer je de hele dag van daglicht. Zelfs wanneer de zon ondergaat komt er nog licht binnen. Dat komt omdat er daglicht  van bovenaf naar binnen komt. Een lichtkoepel kan er daarnaast voor zorgen dat er in de wintermaanden warmte wordt vastgehouden in een ruimte. Ook dat scheelt uiteindelijk weer op de stookkosten. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!